MARA

Me Kaavi Porcinissa olemme ottaneet tehtäväksemme tuoda tämän aarteen jokaisen ulottuville, jokaiseen suomalaiseen keittiöön.

Suomen metsistä löytyy maailman parhaat villiruoka-aineet

 

Kaavin Herkkutattitehdas Oy toimii Kaavilla keskellä puhtaita suomalaisia metsiä. Käytämme tuotannossamme metsästä kerättyjä herkkutatteja, kantarelleja, mustatorvisieniä ja suppilovahveroita.

Kaavi Porcinin sienet kasvavat Pohjois-Savon ja Pohjois-Karjalan erämaissa, keskellä jääkauden jättämiä harjuja ja puhdasta luontoa seuraanaan karhut ja sudet.

Kuivaamme ruokasieniä modernissa tehtaassamme. On aika uskomatonta, miten Kaavi Porcinin sienet tuovat aidon tuoreuden keittiöösi. Salaisuutena on, että sienemme kuivataan poimintapäivänä.

Meille tuoreus ja laatu on tärkeä asia ja valvomme sienen matkaa metsästä kuivuriin ja sieltä edelleen ilmatiiviisiin lasipurkkeihin. Kaavi Porcinissa kaikki perustuu laatuun.